50-vuotias Kultajousi mukana Kuopio Maratonilla

30.8.2017


Kuopio Maratonilla voit osallistua upean 990 euron arvoisen Kultajousen juhlavuoden timanttisormuksen arvontaan. Tule mukaan juoksemaan tai kannustamaan ja osallistu arvontaan.

Arvonnan lisäksi Kultajousi jakaa Kuopio Maratonin osallistujille etukuponkeja, joilla saa 20 % alennuksen normaalihintaisesta tuotteista.

Kultajousi on uudenlainen kultasepänliike, joka yhdistää perinteisiä kultasepänliikkeeseen liittyviä arvoja ja tuo samalla uudenlaista rentoutta ja nuorekkuutta liikkeissä asioimiseen. Kultajousi on Suomen suurin kello- ja jalometallialan ketjuyritys. Lisäksi kuulumme osana Pohjoismaiden suurimpaan kello- ja jalometallialan konserniin. Tuomme itse maahan valtaosan tuotteistamme. Näin varmistamme, että tuotevalikoima pysyy aina ajantasaisena ja muotia sekä maailman trendejä seuraavana. Oma maahantuonti takaa myös edulliset hinnat kuluttajille.

Koko Suomessa toimiva muodikkaisiin koruihin ja kelloihin keskittyvä Kultajousi Oy on näkyvästi esillä Kuopion Reippaan tapahtumissa.

Haluamme olla mukana tukemassa liikunnan tuomaa hyvinvointia kaikenikäisille liikkujille. Työssämme toteutamme ihmisten unelmia ja haluamme tukea myös nuoria saavuttamaan unelmiaan.