Juoksukoulut

Kuopion Reippaan juoksukoulu starttaa toukokuussa! 

Juoksukoulussa saat opit ja vinkit juoksutekniikkaan, juoksuharjoitteluun eri muodoissa sekä juoksun tukiharjoitteluun. Jokainen, lähtötasosta riippumatta, saa varmasti itselleen jotain uutta. Ainakin yhteisön jossa voi hyvin mielin haastaa itseään ja tavoitella omia tavoitteitaan.

Hinnat

Ilmoittaudu mukaan

Juoksukoulun toteutumiseen tarvitaan kymmenen osallistujaa, haasta siis rohkeasti kaverisikin mukaan!

Harjoitukset ovat pääsääntöisesti Väinölänniemen urheilukentällä tai eri maastoissa keskustan läheisyydessä maanantaisin klo: 17.00-18.30. Harjoitukset ovat 6.5.-26.8.2024 välisenä aikana. Voit valita itsellesi sopivan määrän ohjattuja harjoituksia oman innostuksen mukaisesti 5:n, 10:n ja 15:n harjoituskerran väliltä.

Juoksukoulu tarjoaa treeniseuraa, motivaatiota juoksuun ja uutta näkökulmaa harjoitteluun. Harjoitukset sopivat niin juoksuharrastusta aloittaville kuin myös kokeneemmille juoksijoille. Harjoitukset on suunniteltu kaikille sopiviksi, joten pystyt harjoittelemaan oman tasosi mukaan. Tule rohkeasti mukaan reippaaseen porukkaan!

Juoksukoulussa harjoitellaan monipuolisesti mm. Juoksutekniikkaa, eri teho-alueiden harjoittelua, intervalleja, juoksijan lihaskuntoa ja liikkuvuutta.  Näin hankitaan hyvät eväät hölkätä/juosta kymppi, puolimaraton tai jopa
koko maraton! Saat myös ohjeet omatoimiseen harjoitteluun sekä valmentajan ja vertaisten tuen yhteisessä whatsapp-ryhmässä.

Lisäksi saat vinkkejä omaan harjoitteluun ja tietoa ravitsemuksesta sekä harjoittelun ja ravinnon yhdistämisestä!

Lisätiedot:

Otto Raja-aho

otto.rajaaho@kuopionreipas.fi

050 5477 559