INFO

Rauhalahti Kuopio Maratonin osallistujainfo – lue huolellisesti

Ilmoittautuminen: 
Ennakkoilmoittautuminen ennakkohinnalla päättyi torstaina 5.9.2019 klo 16.00.
Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista nettilomakkeella aina la 7.9. klo 8 saakka tai paikanpäällä kilpailukansliassa viimeistään tunti ennen omaa starttia. Kilpailukanslia on avoinna perjantaina klo 14–19 ja lauantaina kilpailukeskuksen ovet avautuvat klo 8.00.
Kilpailukanslia Kylpylähotelli Rauhalahden alakerrassa.

Nettilomakkeella ilmoittautuessa maksu hoituu verkkopankissa/pankki/luottokortilla. Liikuntaedulla voi maksaa mobiilisti/verkossa tai paikanpäällä kilpailukansliassa. Osallistumismaksun suorittaminen paikan päällä onnistuu käteisellä, kortilla sekä liikuntaseteleillä.

Numeroiden haku
Kilpailukanslia on avoinna perjantaina 6.9. klo 14–19 ja lauantaina 7.9. klo 8 alkaen. Kilpailukanslia on Kylpylähotelli Rauhalahden alakerrassa. Numeroiden haku lähtölupaa/kilpailunumeroa vastaan ja löytyy myös nimellä. Jälki-ilmoittautuminen myös kilpailukansliassa, samoin numeron tarkistus, jos ilmoittautumisessa on epäselvyyksiä ja/tai lähtölupa ei tullut sähköpostiisi. Numeroiden haku tulee suorittaa viimeistään tunti ennen lähtöä. 

Saapuminen alueelle:
Kilpailukeskus sijaitsee Kylpylähotelli Rauhalahdessa, Katiskaniementie 8. Rauhalahti Kuopio Maratonin osallistujien parkkialue on Matkailukeskus Rauhalahden parkkialueilla (Rauhankatu 3). Parkkipaikalta n. 400m kävelyreitti kilpailukeskukseen. Kylpylähotelli Rauhalahden pihaan vain hotellissa majoittuvat osallistujat. Ruuhkien välttämiseksi suosittelemme saapumaan paikalle ajoissa, kävellen tai pyörällä. 

Tavaroiden säilytys:
Drop in- laukkuparkki sijaitsee Kylpylähotelli Rauhalahdessa (alakerran auditorio). Alue on valvottu ja varusteiden lunastus ainoastaan numerolappua vastaan. Emme vastaa tavaroista mahdollisten sekaannusten sattuessa. Huom: Kun olen saanut kilpailunumeron tietoosi, merkkaa reppusi/tavarasi jo ennakkoon, merkkauspiste laukkuparkin läheisyydessä.

Tapahtumakeskus: 
Tapahtuma-alue rakentuu Kylpylähotelli Rauhalahden piha- ja sisäalueelle. Sisätiloista löytyy kilpailukanslia, infopiste, varustesäilytys sekä ensiapupiste. Piha-alueella lähtö- ja maali sekä yhteistyökumppaneiden esittely-/myyntipisteet. Paikalla mm. Intersport Kuopion myyntipiste ja myynnissä myös Squeezy-energiajuomia.

Lähtö ja maali:
Lähtö- ja maali sijaitsevat ulkona Rauhalahden piha-alueella. Lähtöpaikalla ei ole tavoiteaikojen mukaisia karsinoita, vaan juoksijat ryhmittäytyvät itse lähtöalueelle. Kävelijöiden toivomme sijoittuvan takariveihin.

Lähdöt:
10:00 Maraton ja puolimaraton
11.00 Kymppi juoksu ja kävely
16:00 Ajanotto loppuu ja reitti sulkeutuu

Reitti:
Maraton ja puolimaraton juostaan 21,1 km lenkkeinä. Kymppi juostaan ja kävellään yhtenä lenkkinä. Reitti on merkattu valkoisella kalkkiviivalla, aidoilla, kartioilla ja kilometrikyltein. Reitillä on yhteensä noin 90 liikenteenohjaajaa. Seuraa opasteita ja pysy merkatulla reitillä. Huomioi myös kyltit reitin varrella. Kulje reitin oikeaa reunaa, muutamassa kohdassa reitti menee vastakkain menevien ja tulevien juoksijoiden/kävelijöiden kanssa.

Huoltopisteet:
Huoltopisteillä tarjotaan veden lisäksi Squeezy Energy Drink urheilujuomaa. Suolakeksejä, suolakurkkuja ja banaania löytyy loppumatkan huoltopisteiltä sekä maalista. Huoltopisteitä on puolimaratonin/maratonin reitillä yhteensä 6kpl 3km välein. Kympin reitillä on yksi juomapiste n. puolessa välissä.

Juomapisteet puolimaraton/maraton

  1. Rauhalahti 21/42km
  2. Levänen(3/24)
  3. Särkiniemi(6/18km ja 27/39km)
  4. Haapaniemi (9/30km)
  5. Väinölänniemi (12/33km)
  6. Kuopionlahti (15/36km)

Omat juomat:
Huoltopisteille kuljetettavat omat juomapullot on toimitettava omalla nimellä merkittynä infoon. Kilpailukansliassa on kilometrein merkityt kuljetuslaatikot, joihin juomat pitää toimittaa lauantaina klo 8:30 mennessä. 

Ajattele luontoa: Roskat roskikseen. Heitäthän juomamukit tai omat energiageelikääreet roskikseen!

Numerolaput ja ajanotto:
Numerolappu tulee kiinnittää paitaan etupuolelle päällimmäiseen vaatekerrokseen. Numerolapun takana on ajanottochippi. Chippejä ei saa repiä irti! Numerolappu toimii sisäänpääsynä varustesäilytykseen. Numerolapussa on myös repäisyliput kylpylään/savusaunaan, keittoruokailuun ja illan maratontansseihin. Numerolaput ovat henkilökohtaisia, eikä niitä tarvitse palauttaa. Varmista, että lappu on kiinni jokaisesta kulmasta. Kilpailunumeron on oltava luettavissa koko kilpailun ajan. Ajanottopisteillä (lähtö, väliaikapisteet, maali) kulje ajanoton läpi.

LIVE tulokset
Kilpailun tulokset päivitetään reaaliajassa tapahtuman nettisivuilta  löytyvään tulospalveluun.

Seuraaminen UltimateLIVE sovelluksella
Tuloksia voit seurata reaaliajassa myös puhelimellasi. Lataa UltimateLIVE tulospalvelusovellus iPhone, Android tai Windows Phone puhelimelle sovelluskaupasta.

WC, suihku, saunat
Lähtö- ja maalialueella on vessoja sekä ulkona että sisätiloissa. Reitin varrella wc:t Särkiniemen ja Väinölänniemen uimalan juomapisteen kohdalla.

Rauhalahti Kuopio Maratonin osallistumisoikeuteen sisältyy joko kylpylä tai savusauna Rauhalahdessa (omalla pyyhkeellä). Kylpylä/savusaunakäynti voimassa 30.9.2019. Rauhalahden liikuntasalin suihkutilat sekä Matkailukeskuksen saunat käytössä vapaasti.

Kylpylä on avoinna klo 8-21.30 (oma pyyhe ja uikkarit)
Savusauna 11.30-18.00 (oma pyyhe ja uikkarit)
Leirintäalueen rantasaunat klo 12-17(oma pyyhe)

Huom: pääsylippu kylpylään / savusaunaan kilpailunumerossa.

Palkintojenjako:
Klo 12.00 Puolimaraton ja 10km juoksu
Klo 14.00 Maraton

Palkinnot jaetaan kunkin sarjan kolmelle parhaalle ja yleisissä sarjoissa 1/2 maraton ja maraton viidelle parhaalle. Palkinnot jaetaan oheisen aikataulun mukaisesti. Uuden tulorekisterimuutoksen myötä ilmoitamme tiettyjen sarjojen palkittujen palkinnot tulorekisteriin. Infoa lisää nettisivuillamme.

Palkintoja ei postiteta jälkikäteen. Palkinnot haettavissa Pohjois-Savon Liikunnan toimistolta (os. Haapaniemenkatu 10 A, Kuopio), jos ei pääse osallistumaan palkintojenjakoon. Jos tuloksissa on epäselvyyksiä, niistä ilmoitettava kuuluttajalle reilusti ennen palkintojenjakoa.

Ruokailu:
Osallistumismaksuun sisältyy keittolounas, joka tarjoillaan Kylpylähotellin ravintolassa. Keittoruokalippu löytyy kilpailunumerosta. Ilmoitathan erikoisruokavalioista Rauhalahden keittiöhenkilökunnalle.

Keskeyttäminen ja Ensiapu:
Ensiapu päivystää reittien varrella sekä maalialueella. Mikäli joudut syystä tai toisesta keskeyttämään, ilmoita tästä toimitsijoille. Huoltopisteiltä voidaan tarvittaessa järjestää kuljetus tapahtuma-alueelle.

Pidetään some aktiivisena!
Tapahtuman virallinen hashtag on #rauhalahtikuopiomaraton 

Tervetuloa Rauhalahti Kuopio Maratonille!