INFO

Rauhalahti Kuopio Maratonin osallistujainfo – lue huolellisesti

Ilmoittautuminen: 
Ennakkoilmoittautuminen päättyy torstaina 5.9.2019 klo 16.00. Jälki-ilmoittautuminen tapahtuu kisakansliassa Rauhalahdessa 6.-7.9.2019. Perjantaina kilpailukanslia on avoinna klo 14–19 ja lauantaina kilpailukeskuksen ovet avautuvat klo 8.00. Osallistumismaksun suorittaminen paikan päällä onnistuu käteisellä, kortilla sekä liikuntaseteleillä. Ilmoittautuminen tulee suorittaa viimeistään tunti ennen lähtöä. 

Saapuminen alueelle:
Kilpailukeskus sijaitsee Kylpylähotelli Rauhalahdessa, Katiskaniementie 8. Alueelle on mahdollista saapua helposti jalan, pyörällä, autolla tai linja-autolla. Tapahtumaan saapuvien parkkipaikkana toimivat viereisen Matkailukeskus Rauhalahden parkkialueet, hotelliin majoittuvat osallistujat pääsevät hotellin parkkiin jos tilaa riittää. Ruuhkien välttämiseksi suosittelemme saapumaan paikalle kävellen tai pyörällä. 

Kilpailunumeroiden nouto:
Ennakkoilmoittautuneet voivat noutaa numerolappunsa kilpailukansliasta sen aukioloaikojen mukaisesti joko perjantaina 6.9. klo 14-19 tai lauantaina 7.9. klo 8.00 alkaen. Numerot noudettava tunti ennen omaa lähtöä.

Tavaroiden säilytys:
Arvotavaroiden säilytys ja laukkuparkki sijaitsee Kylpylähotelli Rauhalahdessa (alakerta). Alue on valvottu ja tavaroiden lunastus ainoastaan numerolappua vastaan. Emme vastaa tavaroista mahdollisten sekaannusten sattuessa.

Kilpailukeskus: 
Tapahtuma-alue rakentuu Kylpylähotelli Rauhalahden piha- ja sisäalueelle. Alueelta löytyy kilpailukanslia, infopiste, yhteistyökumppaneiden esittely-/myyntipisteet, varustesäilytys. Viikonlopun aikana hyvänolon

Lähtö ja maali:
Lähtöpaikka sijaitsee ulkona Rauhalahden piha-alueelta. Lähtöpaikalla EI ole tavoiteaikojen mukaisia karsinoita, vaan juoksijat ryhmittäytyvät itse lähtöalueelle. Kävelijöiden toivomme sijoittuvan takariveihin. Maali sijaitsee
Lähdöt (alustava aikataulu):
10:00 Maraton ja puolimaraton
11.00 Kymppi juoksu ja kävely
16:00 Ajanotto loppuu

Reitti:
Maraton ja puolimaraton juostaan 21,1 km lenkkeinä. Kymppi juostaan ja kävellään yhtenä lenkkinä. Reitti on merkattu valkoisella kalkkiviivalla, aidoilla, kartioilla ja kilometrikyltein. Reitillä on yhteensä noin 90 liikenteenohjaajaa. Seuraa opasteita ja pysy merkatulla reitillää.

Huoltopisteet:
Rauhalahti Kuopio Maratonin 2019 huoltopisteillä tarjotaan veden lisäksi Squeezy Energy Drink urheilujuomaa, joka on väriaineeton ja tuote ei sisällä keinotekoisia makeutusaineita. Valmis juoma on todella neutraalia maultaan ja sopii myös herkkävatsaisille. Lisäksi kaikilla pisteillä tarjoillaan suolakurkkuja ja rusinoita. Suolakeksejä ja banaania löytyy loppumatkan huoltopisteiltä sekä maalista. Huoltopisteitä on yhteensä 6 puolimaratonin reitin varrella (3 km, 5 km, 9 km, 13 km, 17 km, 19 km, 24 km, 26 km, 30 km, 34 km, 38 km ja 40 km)

Omat juomat:
Huoltopisteille kuljetettavat omat juomapullot on toimitettava omalla nimellä merkittynä kilpailukansliaan. Kilpailukansliassa on kilometrein merkityt kuljetuslaatikot, joihin juomat pitää toimittaa lauantaina klo 8:30 mennessä. 

Numerolaput ja ajanotto:
Numerolappu tulee kiinnittää paitaan etupuolelle päällimmäiseen vaatekerrokseen. Numerolapun takana on ajanottochippi. Chippejä ei saa repiä irti! Numerolappu toimii sisäänpääsynä varustesäilytykseen. Numerolapussa on myös repäisylippu, jolla pääsee uimahalliin. Numerolaput ovat henkilökohtaisia, eikä niitä tarvitse palauttaa. Varmista, että lappu on kiinni jokaisesta kulmasta. Kilpailunumeron on oltava luettavissa koko kilpailun ajan. Ajanottopisteillä (lähtö, väliaikapisteet, maali) kulje ajanoton läpi.

LIVE tulokset
Kilpailun tulokset päivitetään reaaliajassa tapahtuman nettisivuilta  löytyvään tulospalveluun.

Seuraaminen UltimateLIVE sovelluksella
Tuloksia voit seurata reaaliajassa myös puhelimellasi. Lataa UltimateLIVE tulospalvelusovellus iPhone, Android tai Windows Phone puhelimelle sovelluskaupasta tai osoitteesta http://app.ultimate.dk.

WC, suihku, saunat
Lähtö- ja maalialueella on vessoja sekä ulkona että sisätiloissa. Reitin varrella olevat wc:t on merkattu reittikarttaan. Rauhalahti Kuopio Maratonin osallistumisoikeuteen sisältyy joko kylpylä tai savusauna Rauhalahdessa (omalla pyyhkeellä). Kylpylä/savusaunakäynti voimassa 30.9.2019. Rauhalahden liikuntasalin suihkutilat myös käytössä, tilaa rajallisesti.

Huom: Leirintäalueen rantasaunat (omalla pyyhkeellä) käytössä klo 12-17.

Jänikset:
Jänispalvelu puolimaratonilla on tarjolla 1:45, 2:00, 2:15 ja 2:30 tavoiteaikaan pyrkiville. Maratonilla puolestaan 3:30, 4:00, 4:30 ja 5:00 tavoiteaikaan pyrkiville. Jänikset esitellään lähdössä ja tunnistat heidät ilmapalloista sekä keltaisesta paidasta.  

Palkintojenjako:
Klo 12.00 Puolimaraton ja 10km juoksu
Klo 14.00 Maraton

Palkinnot jaetaan kunkin sarjan kolmelle parhaalle ja yleisissä sarjoissa 1/2 maraton ja maraton viidelle parhaalle. Palkinnot jaetaan oheisen aikataulun mukaisesti.

Palkintoja ei postiteta jälkikäteen. Palkinnot haettavissa Pohjois-Savon Liikunnan toimistolta (os. Haapaniemenkatu 10 A, Kuopio), jos ei pääse osallistumaan palkintojenjakoon. Jos tuloksissa on epäselvyyksiä, niistä ilmoitettava kuuluttajalle reilusti ennen palkintojenjakoa.

Ruokailu:
Osallistumismaksuun sisältyy keittolounas ja myös kahvio palvelee tapahtuman ajan.

Keskeyttäminen ja Ensiapu:
Ensiapu päivystää reittien varrella sekä maalialueella. Mikäli joudut syystä tai toisesta keskeyttämään, ilmoita tästä toimitsijoille. Huoltopisteiltä voidaan tarvittaessa järjestää kuljetus tapahtuma-alueelle.


Tervetuloa Rauhalahti Kuopio Maratonille!