Rauhalahti Kuopio Maraton 2023 - 2025

10.3.2023

Rauhalahti Kuopio Maraton 2023 – 2025

Rauhalahti Kuopio Maratonin järjestäjät Pohjois-Savon Liikunta ry ja Kuopion Reipas ry ovat tehneet kolmivuotisen kumppanuussopimuksen Matkailukeskus Rauhalahden ja Kylpylähotelli Rauhalahden kanssa. Rauhalahti Kuopio Maraton järjestetään Rauhalahden alueella vuosina 2023, 2024 ja 2025. Kuopio Maraton palasi takaisin Rauhalahden alueelle 2019.

Hienoa, että meillä on nyt kolmivuotinen yhteistyösopimus kahden keskeisen ja luotettavan Rauhalahden alueen toimijan kanssa. Se tuo tapahtuman järjestämiseen lisää suunnitelmallisuutta ja pitkäjänteisyyttä. 

Kylpylähotelli Rauhalahti ja Matkailukeskus Rauhalahti lähiympäristöineen tarjoavat viihtyisän ja toimivan ympäristön iloiselle liikuntatapahtumallemme, iloitsevat Pohjois-Savon Liikunnan aluejohtaja Risto Kovanen ja Kuopin Reippaan toiminnanjohtaja Jonna Kettunen

Olemme erittäin kiitollisia Pohjois-Savon Liikunnan ja Kuopion Reippaan osoittamasta luottamuksesta palveluitamme ja Rauhalahden aluetta kohtaan, kommentoi Suomi Camping Oy liiketoiminnanjohtaja Sami Simonen.

Loistavaa, että vuodesta 1998 saanut juoksuperinne Rauhalahdessa saa jatkoa. Henkilökohtaisesti voisi sanoa, että tämä on minulle sydämen asia. Juoksutapahtuman jatkuminen on merkittävä asia Rauhalahden alueelle, toteaa kylpylähotelli Rauhalahden kylpyläpäällikkö Ari Järveläinen.

Yhteistyösopimuksen myötä pystymme yrityksenä kannustamaan ja motivoimaan ihmisiä liikkumiseen ja terveydestä sekä omasta vireydestä huolehtimiseen.

Urheilutapahtumat ovat monelle henkilölle merkittävä matkustamisen motiivi – syy lähteä matkalle. Tämän vuoksi matkailualueen, matkailupalveluiden ja liikunnan on hyvin luontevaa lyödä kättä päälle kolmivuotisen yhteistyön merkiksi Rauhalahdessa, Sami ja Ari toteavat.

Rauhalahti Kuopio Maratonista tekee erityisen hienon tapahtuman erilaiset matkat ja helppo lähestyttävyys – voit juosta valintasi mukaan täyden maratonin, lyhyemmän matkan tai vaikkapa kävellä 10 km oman kunnon ja fiiliksen mukaan.

Sinun ei tarvitse olla mikään ultrajuoksija tai treenihurja osallistuaksesi tapahtumaan. Voit toki tehdä ennätyksesi matkassa tai ajassa, mutta paljon tärkeämpää on ottaa se ensimmäinen askel ja alkaa liikkua huolehtiaksesi itsestäsi, Sami lisää.

Itsensä voi yllättää ja ylittää monella tavalla – vaikkapa ilmoittautumalla Rauhalahti Kuopio Maratoniin.

Rauhalahti Kuopio Maraton juostaan Rauhalahden puistomaisissa maisemissa 2.9.2023. Matkoina maraton, puolimaraton, maraton-viesti 4x10km, kympin juoksu ja kävely, ja lasten minimaraton. Viime vuonna tapahtumaan osallistui 850 juoksijaa eri matkoille. Ilmoittautuminen tapahtumaan on auki osoitteessa kuopiomaraton.com

Tapahtumapäällikkö, Esa Pietikäinen 
Pohjois-Savon Liikunta ry
044 491 8062, esa.pietikainen@pohjois-savonliikunta.fi