Lähes sata juoksukoululaista alkaa valmistautua Kuopio Maratoniin

12.1.2017


Juoksukoulut valmentaa Takomotrainingin Miitri Sinkko
Juoksukoulut valmentaa Takomotrainingin Miitri Sinkko
Juoksukoulut on aloitettu infoilla, joissa käydään läpi jokaisen ryhmän omaa tarinaa ja tavoitteita. Kuvassa LähiTapiolan työporukka.
Juoksukoulut on aloitettu infoilla, joissa käydään läpi jokaisen ryhmän omaa tarinaa ja tavoitteita. Kuvassa LähiTapiolan työporukka.

Kahdeksan yritystä, sekä yksityishenkilöiden juoksukouluryhmä aloittavat valmistautumaan lauantaina 2. syyskuuta juostavaan Kuopio Maratoniin.

Kuopio Maraton täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Kuopio Maraton ja sen virallinen valmennuskumppani Takomotraining järjestävät Kuopio Maratonille tähtääviä juoksukouluja.

Juoksukouluryhmiä on yhteensä yhdeksän, joista kahdeksan on yrityksiä. Näissä on yhteensä lähes sata osallistujaa. Suurin osa lähtee tavoittelemaan unelmaansa puolimaratonista tai parantamaan aikaisempaa aikaa. Ryhmissä on mukana sekä aloittelijoita ja ensimmäistä kertaa puolimaratonin juoksevia, sekä kokeneita juoksijoita. Juoksukoulut valmentaa Takomotrainingin Miitri Sinkko. 

Mukana olevat yritykset ovat Kuopion Energia, LähiTapiola, Niiralan Apteekki, Aarresaari Päiväkoti Ankkuri, Servica, Peltaco, Kys Dialyysi osasto ja Leppävirran Lääkäripalvelut Oy.

Juoksukoulut ovat alkaneet aloitusinfolla, jossa käydään läpi kahdeksan kuukauden matkaa, jokaisen ryhmän omaa tarinaa ja tavoitteita matkan ajalle. Jokaiselle osallistujalle on laadittu henkilökohtainen harjoitusohjelma juoksuun, lihaskuntoharjoitteluun sekä kehonhuoltoon. Heillä on myös valmentajan tuki koko kahdeksan kuukauden ajalle. Jokaisella ryhmällä on lisäksi omat yhteistreeninsä, jotka toteutetaan ryhmien omien toiveiden mukaan.

Juoksukoululaisten valmistautumista voi seurata Kuopio Maratonin, Takomotrainingin ja yritysten omissa sosiaalisen median kanavissa Kuopio Maratonin 20-juhlavuoden tunnisteella #20KM.

–––
Haluaisitko sinä tai työyhteisösi mukaan? Seuraavat ryhmät starttaavat maaliskuun alussa! Ilmoittautuminen avataan viikolla 5. Lisätietoa tulossa pian!