Juoksijoille ilmainen hierontakerta!

26.8.2016Kuopion UrheiluFysio tarjoaa osallistujille tapahtumapäivänä Kuopio-hallilla lyhytkestoisen hierontakerran. Hieronta kuuluu osallistumismaksuun.

Kuopio Maratoniin osallistuvat saavat tapahtuman aikana lauantaina 3. syyskuuta lyhytkestoisen hierontakerran, jonka voi käyttää ennen juoksua, sen aikana tai juoksun jälkeen.

Edellisvuoden tapaan hierontapiste sijaitsee kisakeskuksella Kuopio-hallilla. Hieronta on lyhytkestoinen ja se voi olla lihaksia herättelevää tai palauttavaa. 

 

Rankasti kuormittavan urheilusuorituksen kuten maratonin jälkeen on hyvä pitää muutama päivä taukoa harjoittelusta ja antaa kehon palautua. Kuopion UrheiluFysio suosittelee kevyttä hierontaa n. 3-5 päivää suorituksen jälkeen. 

Kuopion UrheiluFysio on kehonhuoltoon ja hyvinvointiin keskittynyt hoitoyksikkö. Palvelutarjontaan kuuluvat fysioterapian ja kuntoutuksen lisäksi monipuoliset hierontapalvelut. Henkilökunta koostuu joukosta fysioterapeutteja, urheiluhierojia ja liikunnan ammattilaisia. Kuopion UrheiluFysio on tukenasi tarvitsetpa sitten lihashuoltoa tai apua erilaisten tuki- ja liikuntaelinongelmien kanssa. 

Tutustu Kuopion UrheiluFysioon tarkemmin nettisivuilla, tai facebookissa.