Kuukausi aikaa Kuopio Maratoniin

5.8.2016


Osallistuitpa 10km kisaan, puolimaratonille tai maratonille on ahkera harjoittelu jo takana päin. Viimeinen kuukausi on yksi onnistumisen kannalta tärkeimmistä vaiheista. Olethan muistanut myös ilmoittautumisen.

Kuopio Maratonin yhteistyökumppani Takomotraining kertoo mitä jäljellä olevan viimeisen kuukauden aikana tulisi harjoittelussa ottaa huomioon. Lue Takomotrainingin päävalmentajan ja juoksuvalmentajan Miitri Sinkon ohjeistukset viimeiselle kuukaudelle Kuopio Maratonin blogista. 

Blogista voit seurata myös 37-vuotiaan Kirsin matkaa kohti ensimmäistä puolimaratonia ja lukea muita tapahtumaan liittyviä kirjoituksia.  

Lauantaina syyskuun 3. päivänä järjestettävässä Kuopio Maratonissa juoksijoiden energiatankkauksesta huolehtii matkan huoltopisteillä tarjoiltava Squeezyn energiajuoma. Lisätietoa tuotteesta löydät täältä, tai nettisivuilta www.squeezy.fi ja verkkokaupasta www.compressport.fi

 

Muistathan myös ilmoittautumisen. Seuraava hintaporras nousee lauantaina 13.8. ja ennakkoilmoittautuminen netissä onnistuu vielä 29.8. saakka. Tämän jälkeen on mahdollista ilmoittautua vielä kisakeskuksessa Kuopio-hallilla perjantaina 2.9. ja lauantaina 3.9.