Viestinnän harjoittelija Kuopio Maratonin tehtäviin

1.6.2016


Viestinnän opiskelija Iisa Manninen aloitti maanantaina 30.5.2016 harjoittelun Pohjois-Savon Liikunnalla. Iisa on mukana Kuopio Maratonin järjestämisessä, päivittäen esimerkiksi sisältöä Maratonin viestintäkanaviin.

Iisa opiskelee verkkoviestintää kolmatta vuotta Karelia-ammattikorkeakoulussa Joensuussa ja on juuri paluumuuttanut takaisin Kuopioon.

“Harjoittelulta odotan innolla sen monipuolisia työtehtäviä, jotka vastaavat erinomaisesti koulutusalani koko kirjavuutta; sisällöntuottamista ja -ideointia viestintäkanaviin ja sosiaaliseen mediaan, kirjoittamista, markkinointia ja graafista suunnittelua. Viestinnän- ja liikunnanalan yhdistäminen on tulevaisuuden haaveitani. 

Yhdistystoiminta on lähellä sydäntäni. Olen ollut mukana voimisteluseuran toiminnassa 10-vuotiaasta lähtien, ensin liikkujana, sittemmin lasten- ja nuorten tanssinohjaajana, jonka jälkeen ryhmäliikunnanohjaajana ja aikuisjaoston varapuheenjohtajana Joensuun Voimistelu- ja Liikunta ry:ssä. Olen mukana myös Suomen Voimisteluliiton viestinnän apujoukoissa, lisäksi tehnyt graafisen suunnittelun työharjoittelua.  

Minut löytää siis joko naputtelemassa konetta tai kännykkää, hyppimässä pihalla askelkyykkyjä, tai työskentelemässä luovuuspuuskaan uppoutuneena!"