Mitä tehdä, jos olen ilmoittautunut Kuopio Maratonille, mutta en pääsekään osallistumaan?

4.9.2014

Meille on tullut paljon kyselyitä, siitä mitä on tehtävissä, jos osallistumisen joutuukin syystä tai toisesta peruuttamaan. Alla vaihtoehdot, mitä kyseisessä tapauksessa on mahdollista vielä tässä vaihessa tehdä.

Mikäli olet tilannut ja maksanut ilmoittautumisen yhteydessä peruutusturvan, voit siirtää osallistumisesi ensi vuoteen toimittamalla lääkärintodistuksen Pohjois-Savon Liikunnalle. Lääkärintodistuksen voi toimittaa postitse osoitteeseen Haapaniemenkatu 10 A, 70100 Kuopio tai sähköisesti osoitteeseen marko.heikkinen@pohjois-savonliikunta.fi.

Mikäli peruutusturvaa ei ole, voi oman osallistumisen yrittää myydä tai siirtää toiselle henkilölle. Perimme siirrosta 5 € maksun, voitte sopia keskenänne uuden juoksijan kanssa, kumpi tuon maksun suorittaa. Tiedot siirrosta (vanha ja uusi osallistuja) voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen pirjo.hulkko@pohjois-savonliikunta.fi. Siirron voi tehdä myös paikan päällä Rauhalahden kilpailukansliassa perjantaina klo 16-21 tai lauantaina klo 8 alkaen.

Mikäli kumpikaan edellä mainituista vaihtoehdoista ei onnistu, voitte hakea numerolappunne kisakansliasta Rauhalahdesta ja saapua paikan päälle lauantaina nauttimaan Itä-Suomen suurimman yksipäiväisen kuntoilutapahtuman tunnelmasta sekä käydä syömässä osallistumismaksun oikeuttaman ruoan. Numerolappu oikeuttaa myös kylpylä- tai savusaunakäyntiin Rauhalahdessa. Tuon edun voi käyttää 30.9.2014 saakka.