Infoa Kuopio Maratonin ilmoittautumisesta

6.8.2014

Kuopio Maratonin hintaporras nousee 15.8. Olemme myös saaneet useita kysymyksiä liittyen Kuopio Maratonin uuteen MyNextRun-ilmoittautumisjärjestelmään. Tässä muutamia tarpeellisia vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Ennakkoilmoittautuminen Kuopio Maratonille on auki syyskuun 4. päivään saakka. Sen jälkeen ilmoittautuminen on mahdollista ainoastaan Rauhalahdessa kisakansliassa. Halvemmat ennakkoilmoittautumishinnat ovat voimassa vielä torstaina 14.8. Ennakkoilmoittautuminen kannattaa, koska se on edullisempaa ja nopeuttaa toimintaa kilpailupaikalla. 

Ilmoittautumiseen liittyvistä kysymyksistä yleisin on ollut mistä löytyy Kuopio Maratonille ilmoittautuneet.

MyNextRunin Kuopio Maratonin sivuille päivittyy lista osallistujista sitä mukaa, kun ilmoittatuneen henkilön maksu on vahvistettu. Kuopio Maratonin omille sivuille ei päivitetä erillistä listaa osallistujista. Osallistujalista löytyy tästä linkistä, klikkaamalla kohtaa juoksijat.

Kuinka voin muokata osallistumistietojani tai voiko osallistumisen siirtää toiselle henkilölle?

Osallistumistietoja voi muokata veloituksetta MyNextRun-järjestelmän kautta aina ennakkoilmoittautumisen sulkeutumiseen 4.9. saakka. Ennakkoilmoittautumisen jälkeen osallistumisia voi muokata paikan päällä kisakansliassa 5 € hintaan.

Lisää vastauksia Kuopio Maratonin Usein Kysyttyihin Kysymyksiin löytyy täältä.

MyNextRunin oma UKK-sivu