Majoitus

Kylpylähotelli Rauhalahti tarjoaa edullista majoittumista Rauhalahti Kuopio Maratoniin osallistuville.

Hinnat sisältävät:

  • majoituksen 1 vrk
  • aamiaisen
  • kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön

Tarjous voimassa ajalla 6-8.9.2019

Mainitse varauskoodi MARATON saadaksesi majoituksen tarjoushinnalla.

KATSO HINNAT, LISÄTIEDOT JA VARAA MAJOITUS!

Scandic Kuopio sijaitsee Kallaveden rannalla, Matkustajasataman ja Väinölänniemen ulkoilualueen välissä. Hotellin kaikki 137 huonetta uudistettiin kokonaan keväällä 2014. Viihtyisässä ja harmonisessa huoneessa heräät rentoutuneena uuteen päivään!
Lisämukavuutta oleskeluun luo huonekohtainen, viilentävä ilmastointi.

Kun haluat hemmotella itseäsi, voit nauttia hotellin sauna- ja uima-allasalueesta tai harrastaa liikuntaa kuntohuoneessamme. Hotellilta lähtee upeat ulkoilureitit ja meiltä voit lainata polkupyöriä, kävelysauvoja ja talvisaikaan myös perinteisiä potkukelkkoja.

Huoneista on näkymät Kallavedelle, puistoon tai kaupungin suuntaan. Kävelyetäisyydellä hotellista sijaitsevat mm. Kuopion musiikkikeskus, museoita ja gallerioita, kauppatori, kauppahalli ja satama.

Ravintolamme menulta löydät sekä suomalaisia että kansainvälisiä makuelämyksiä. Kesäisin voit rentoutua Kallaveden rannalle avautuvalla terassillamme.

Scandic Kuopio ja Scandic Atlas ovat tapahtuman majoituskumppaneita. 

Parhaat voimassa olevat huonehinnat saat varaamalla hotellin omilta kotisivuilta osoitteesta www.scandchotels.fi.  Lisätiedot ja varaukset puhelimella tai sähköpostilla

Scandic Kuopio
p. 017 195 111 tai kuopio@scandichotels.com
www.scandichotels.fi/kuopio

Scandic Atlas
p.0300 8704 23 atlas@scandichotels.com
www.scandichotels.fi/atlas

Kaikkiin hintoihin sisältyy runsas buffet aamiainen ja saunan käyttö.
Scandic Kuopiossa myös uima-altaan ja kuntohuoneen käyttö.

 

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Minna Canthin katu 16, 70100 Kuopio
sales.kuopio@sokoshotels.fi
Tel: 010 762 9500

Huonehintaan sisältyy majoitus, aamiainen, asiakas-sauna klo 17.00-22.00 ja hotellin kuntoiluhuoneen käyttö.

 

 

 

Original Sokos Hotel Puijonsarvi on monipuolinen ja viihtyisä palvelukokonaisuus lähellä kaupungin keskustaa, kauniin Snellmanin puiston laidalla. Hotellissa on yhteensä 300 huonetta, joista osa on ilmastoituja superior-huoneita. Hotellissa on myös saunallisia superior-huoneita sekä eri kokoisia sviittejä. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

Huoneiden varustetasoon kuuluu maksuton internet-yhteys. Hotellin yhteydessä on hyvät pysäköintipaikat. Yhteensä noin 200 paikkaa, parkkihalli mukaan lukien.

Hotellin yhteydessä palvelee neljä erilaista ravintolaa; ruokaravintolat Fransmanni ja ravintola Ehta, aulabaari Bistro Wine & Deli sekä yökerho ravintola Puikkari.

 

Matkailijoiden vinkit Kuopion hotellitarjonnasta tarjoaa: