Kuopio Maratonin yhteydessä perheliikuntatapahtuma

18.6.2018

Perhetapahtuma Kuopio-hallilla la 1.9.2018 klo 10-14 Kuopio Maratonin yhteydessä

 

1.4.2018 käynnistyi Pohjois-Savon Liikunnan vetämä, ESR-rahoitteinen Perheiden Liikuntalauantait Kuopio 2018-2019 -hanke. Hanke jatkuu elokuun 2019 loppuun saakka. Hankkeessa on mukana yhdeksän kuopiolaista seuraa. Kuopion kaupunki rahoittaa hanketta ja on mukana hankkeessa.

Hankkeessa toteutetaan syyskuusta 2018 alkaen kaikille kuopiolaisille perheille avoimet ja maksuttomat Perheiden Liikuntalauantait. Kukin hankkeessa mukana oleva seura vastaa neljän peräkkäisen Liikuntalauantain toiminnan toteuttamisesta. Toiminta on eri lajien parissa tapahtuvaa, monipuolista, kaikenikäisille ja kaikentaitoisille osallistujille soveltuvaa liikunnallista tekemistä.

Ennen säännöllisen Perheiden Liikuntalauantai -toiminnan käynnistymistä hankkeessa toteutetaan kaikille kuopiolaisille perheille avoin ja maksuton Perhetapahtuma Kuopiohallilla lauantaina 1.9.2018 klo 10-14. Perhetapahtuma järjestetään Kuopio Maratonin yhteydessä. Perhetapahtumassa innostetaan kuopiolaisia perheitä osallistumaan 8.9. käynnistyviin Liikuntalauantaihin ja tarjoillaan perheille eri lajeista vinkkejä kotona liikkumiseen perheenä. Perhetapahtumassa ovat mukana TV: stä tutut Maltti ja Valtti ja ohjelmassa mm. lapsille maksuton Minimaraton! Tapahtumaan ei ennakkoilmoittautumista.

Lisätietoa Perheiden Liikuntalauantai - toiminnasta.