Juoksijoilta kiitoksia ja kehitysehdotuksia

9.10.2017


Kuopio Maratonin palautekyselyn vastaukset on nyt analysoitu. Kiitokset on otettu vastaan ja välitetty tekijöille ja kehitysehdotukset otettu huomioon. Onnetar suosi myös viittä palautteen antajaa.

Kuopio Maratonin palautekysely lähetettiin kaikille juoksijoille ja lisäksi palautetta on voinut antaa Kuopio Maratonin nettisivujen kautta. Kiitos kaikille palautetta antaneille. Palautteen avulla saamme kehitettyä Kuopio Maraton -tapahtumaa myös jatkossa. 

Palautekyselyn vastauksia saatiin määräaikaan mennessä 214, mikä on loistava määrä. Vastaajista naisia oli 58 %. 

Avoimissa palautteissa nousi esille tapahtuman lupsakka tunnelma ja hyvin onnistuneet, ammattimaiset, järjestelyt. Kuopio Maratonin reitti sai mäkisyydestään huolimatta positiivista palautetta monipuolisuudesta ja hyvistä maisemistaan.

Erityisen tyytyväisiä järjestäjät ovat tapahtuman suositeltavuudesta kysyttäessä, jossa 89 % vastaajista ilmoitti suosittelevansa tapahtumaa tuttavilleen tai ystävilleen todennäköisesti tai hyvin todennäköisesti. 

Palautteen antaneiden kesken arvottiin viisi osallistumisoikeutta Kuopio Maraton 2018 -tapahtumaan. Arvonnassa voittajia olivat Anna T, Esko P, Heikki K, Kaija P sekä Niina T. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti sähköpostilla. Onnea voittajille!

Kuopio Maraton juostaan vuonna 2018 tutulla paikallaan syyskuun ensimmäisenä lauantaina 1.9.2018. Ilmoittautuminen tapahtumaan avautuu 1.11. Tervetuloa!

Palautteesta poimittua

"Kannustava yleisö, monipuolinen reitti sekä positiivinen ja lupsakka tunnelma tapahtuma-alueella."

"Hyvä yhteishenki koko tapahtumalla, niin osallistujien kuin järjestäjien kesken. Mahtavan mukava fiilis juosta!!"

"Helppo tulla vaikka junalta tai linja-autoasemalta, järjestelyjen laatu on monena vuonna todettu hyväksi, reitti on kaunis vaikkei sillä ennätyksiä tehdäkään"

"Erittäin hyvä huolto reitin varrella, kiitokset siitä! Lisäksi liikenteenohjauskeen oli satsattu todella paljon, kiitokset siitäkin! Kuopiohallin järjestelyt olivat myös erinomaiset."

"Rakas Kuopio, rakkaat maisemat, miksipä rento savolaenen valittaisi turhista. Asun Jyväskylässä mutta aina savolainen. Tapahtuma on tunnelma nostattava ja tapahtumista parhain."

"Hymyilevät kanssakilpailijat, yleisö sekä tapahtuman järjestäjät eli työntekijät. Kiitos hymyistä! Ja kiitos myös hyvin toimineista huoltopisteistä - aina sai sitä, mitä tarvitsi."