Kuopio Maraton bloggareiden silmin

8.9.2015


Kuopio Maraton 2015 on ohi ja valmistutuminen ensi vuoteen on jo alkanut. Tapahtumaa fiilistellään ja omia tuntemuksia kerrataan kuitenkin edelleen useiden juoksemassa olleiden bloggareiden silmin.

Tapahtumajärjestäjien silmiin on osunut muutamat Kuopio Maraton -tapahtumaan liittyvät blogikirjoitukset. On ollut ilo lukea, miten osallistuja on tapahtuman kokenut. Osallistujia vartenhan tapahtumia tehdään ja he jos ketkä ovat oikeita ihmisiä antamaan palautetta ja kehitysehdotuksia tapahtuman järjestäjille. Palautetta ja Kuopio Maratonin kehittämistä varten toteutammekin yhdessä Haaga-Helian kanssa tapahtumatutkimuksen, johon voit vastata täällä, mutta blogeista ja osallistujien tuntemuksista pääsemme vieläkin syvemmälle yksittäisen osallistujan kokemuksiin tapahtumaan osallistumisesta. 

Kiitokset kaikille Kuopio Maratoniin osallistuneille ja siitä kirjoittaneille bloggareille. Mikäli sinä olet kirjoittanut omaan blogiisi meistä, emmekä ole blogiasi vielä bongannut, otathan yhteyttä, niin voimme jakaa kirjoitustasi ja kokemuksiasi Kuopio Maratonin sosiaalisessa mediassa. 

Kuopio Maraton -aiheisia blogikirjoituksia

Kuopio Maratonin Sometiimi-blogi

Sisublogi

Juoksuttaa

Lupa Innostua

Suvi sur la joie

1.3 ja jotain

Sykettä Dream Team