Ennakkoilmoittautuminen on päättynyt

1.9.2015


Kuopio Maratonille ilmoittautuminen ennakkoon on päättynyt ja seuraavan kerran ilmoittautuminen on mahdollista paikan päällä kilpailukansliassa Kuopio-hallilla perjantaina 4.9. klo 14-20 sekä lauantaina 5.9. klo 8 alkaen.

Ennakkoilmoittautuneita kertyi yhteensä mukavat 1 599. Ylivoimaisesti suosituin matka on puolimaraton, johon on ilmoittautunut 929 juoksijaa. Toiseksi suosituin matka on 10 km juoksu 311 osallistujalla. Kokonaiselle maratonille on tähän mennessä ilmoittautunut 198 ja Kympin kävelyyn 161 ilmoittautunutta.

Ennakkoilmoittautuneet voivat hakea numeronsa kilpailukeskuksesta perjantaista klo 14 alkaen. 

Jälki-ilmoittautuminen onnistuu Kuopio Maratonin kilpailukansliassa Kuopio-hallilla (Opistotie 4) perjantaina 4.9. klo 14-20 ja lauantaina 5.9. klo 8 alkaen. Ilmoittautuminen tulee tehdä tuntia ennen oman sarjan lähtöä.

Muutokset mahdollisia

Oletko ilmoittautunut väärään sarjaan? Haluatko vaihtaa matkaa tai siirtää osallistumisen jollekin toiselle? Muutoksia ei voi enää tehdä itse MyNextRun-ilmoittautumisjärjestelmässä, vaan se onnistuu sähköpostitse ilmoittamalla muutoksesta osoitteeseen pirjo.hulkko@pohjois-savonliikunta.fi. Tästä päivästä eteenpäin perimme muutoksista 5 € muutosmaksun. Muutoksia voi tehdä vielä paikan päällä kilpailukansliassa.

Mikäli olet tilannut ja maksanut ilmoittautumisen yhteydessä peruutusturvan, voit siirtää osallistumisesi ensi vuoteen toimittamalla lääkärintodistuksen Pohjois-Savon Liikunnalle. Lääkärintodistuksen voi toimittaa postitse osoitteeseen Haapaniemenkatu 10 A, 70100 Kuopio tai sähköisesti osoitteeseen pirjo.hulkko@pohjois-savonliikunta.fi.