Kuopio Maraton takanapäin -tervetuloa mukaan ensi vuonna!

9.9.2013

Kiitokset kaikille Kuopio Maratonille osallistuneille. Pikaisten laskujen mukaan liikkumaan lähti lauantaina 2496 henkilöä.

Liikkumaan päästiin lauantaina mainiossa kelissä. Lämmin ja aurikoinen sää houkutteli paikalle erittäin hyvin osallistujia ja toivottavasti katsojatkin matkan varrella jaksoivat kannustaa liikkujia.

Kuopio Maratonin huollossa oli tänä vuonna pahoja ongelmia. Huolto ei osannut varautua aikataulumuutosten tuomiin ruuhkiin ja tästä kärsivät pahasti varsinkin väkirikkaimpiin aikoihin huoltopisteille sattuneet liikkujat. Huoltopistemiehityksen väheneminen radikaalisti päivää-paria ennen H-hetkeä ei asiaa ainakaan helpottanut. Pahoittelut tapahtuneesta.

Tapahtuman aikana kovassa kuumeessa ollut  uusi huoltovastaavamme teki parhaansa niillä resursseilla mitä hänellä ja talkoojoukolla oli. Hän on  lupautunut ottamaan tehtävän hoidettavakseen myös ensi vuonna -tätä kokemusta rikkaampana. Uskon että silloin vastaavia ongelmia ei pääse syntymään!

Tervetuloa mukaan Kuopio Maratonille myös vuonna 2014. Silloin puhaltavat uudet tuulet  viisi vuotta tapahtumaa pyörittäneen allekirjoittaneen siirtyessä uusiin tehtäviin. Uskon että Kuopio Maratonilla kuitenkin törmätään. Missä roolissa -sen aika näyttää!

Kuopiossa 9.9.2013

Olli Pulkkanen

Tapahtumapäällikkö