UKK

Jos ilmoittaudun kävelysarjaan, saanko juosta?

- Kyllä saat. Se voi tehdä jopa hyvää jalkojen lihaksille, rentouttaa niitä. Ja toisin päin myös, juoksusarjoissa saa myös kävellä. Ainoa ero näiden välillä on ajanotto juoksusarjoissa.

Voinko muuttaa ilmoittautumistietoja?

Ilmoittautumistietoja on mahdollista muuttaa 29.8. saakka. Muutokset voi tehdä itse kirjautumalla OnReg-järjestelmää. 29.8. jälkeen muutokset ovat mahdollisia vain sähköpostitse osoitteeseen pirjo.hulkko@pohjois-savonliikunta.fi. 29.8. jälkeen tehdyistä muutoksista perimme 5 € maksun joka tulee suorittaa Pohjois-Savon Liikunnan tilille FI53 1078 3000 2264 63

Mitä tarkoittaa joukkueilmoittautuminen?

- Joukkueilmoittautumisen kautta voit ilmoittaa kaveri- tai työporukan tms. Joukkueen kokoa ei ole rajattu, mukaan mahtuvat kaikki halukkaat. Joukkueen ei myöskään tarvitse osallistua samalle matkalle, vaan osa voi juosta ja osa kävellä. 

-Tapahtuman osallistumisen motiivin jokainen voi valita itse. Osa tulee kilpailemaan, osa kuntoilemaan, osa muuten vaan nauttimaan suuresta tapahtumasta! Tapahtuma on työporukoille oiva tilaisuus kuntoilla ja viettää aikaa yhdessä.

- Joukkue voi myös itse valita, pakkaammeko koko porukan materiaalin (chipit, numerolaput yms.) tapahtuman kynnyksellä yhteen pussiin, joka on kätevä hakea.

Onko reitti vaativa?

- Riippuu reitistä ja osallistujasta. Juoksu- ja kävelyreitti kulkee puolestaan paljon tasaisemmissa maastoissa, hyvin suurin osa reitistä kulkee joko lammen tai järven rantaa pitkin. Meidän kuopiolaisten mielestä nämä ovat normaaleja lenkkimaastoja.. Eli ottapa nyt selvää meistä savolaisista.. :)

Onko tapahtumaan osallistumiseen ikärajaa?

- Ei virallisesti. Olemme käyneet keskusteluja vuosien varrella nuorten juoksijoiden osallistumisesta tapahtumaan. Suosittelemme nuorille osallistujillemme Kymppiä, jossa myös sarjat T/P13, 15 ja 17.

Mistä voin tarkastaa, onko nimeni ilmoittautuneiden listalla?

- Lista löytyy tästä linkistä.

Saanko ottaa oman juomapullon mukaan?

-  Kyllä saat. Järjestäjien puolesta on juomapisteet juoksu- ja kävelymatkoilla n. 3 km välein. Tarjolla on Squeezy-urheilujuomaa ja vettä sekä suolakurkkuja ja rusinoita.

- Juoksusarjoihin osallistuvat kilpailijat voivat toimittaa myös omia juomia juomapisteille. Pullojen kylkeen tulee kirjoittaa oma nimi ja huoltopiste (km-merkintä), jolle juoma halutaan toimittaa. Pullot toimitetaan info-pisteeseen joko pe 31.8. (klo 14-20) tai la 1.9. (klo 8.00-9.30)

Miten tiheästi kilometrit on merkattu reitillä?

- Puolimaratonilla, maratonilla ja kympillä jokainen kilometri on merkitty.

Voiko kävelysarjoissa kävellä sauvakävelysauvojen tai lastenrattaiden kanssa?

- Kyllä voi.

Onko mahdollista ilmoittautua vielä paikan päällä?

- Kyllä on, viimeistään tunti ennen lähtöä.

Onko maratonilla aikarajaa?

- Maratonilla on kuuden tunnin aikaraja