UKK

Jos ilmoittaudun kävelysarjaan, saanko juosta?

- Kyllä saat. Se voi tehdä jopa hyvää jalkojen lihaksille, rentouttaa niitä. Ja toisin päin myös, juoksusarjoissa saa myös kävellä. Ainoa ero näiden välillä on ajanotto juoksusarjoissa.

Voinko muuttaa ilmoittautumistietoja?

Ilmoittautumistietoja on mahdollista muuttaa 30.8. klo 16 saakka. Muutokset voi tehdä itse kirjautumalla ilmoittautumisen yhteydessä olevien ohjeiden mukaisesti järjestelmään. 31.8 alkaen jälkeen muutokset ovat mahdollisia vain sähköpostitse osoitteeseen tanja.tukiainen@pohjois-savonliikunta.fi. 30.8. jälkeen tehdyistä muutoksista perimme 5 € maksun joka tulee suorittaa Pohjois-Savon Liikunnan tilille FI53 1078 3000 2264 63 tai käteisellä kisakansliassa.

Mitä tarkoittaa joukkueilmoittautuminen?

- Joukkueilmoittautumisen kautta voit ilmoittaa kaveri- tai työporukan tms. Joukkueen kokoa ei ole rajattu, mukaan mahtuvat kaikki halukkaat. Joukkueen ei myöskään tarvitse osallistua samalle matkalle, vaan osa voi juosta ja osa kävellä. Yli 10 hengen porukkailmoittautumisessa 10% alennus loppusummasta.

-Tapahtuman osallistumisen motiivin jokainen voi valita itse. Osa tulee kilpailemaan, osa kuntoilemaan, osa muuten vaan nauttimaan suuresta tapahtumasta! Tapahtuma on työporukoille oiva tilaisuus kuntoilla ja viettää aikaa yhdessä.

- Joukkueen yhteyshenkilö voi hakea koko porukan numerot kerralla, tästä hyvä ilmoittaa ennakkoon (30.8. mennessä) tanja.tukiainen@pohjois-savonliikunta.fi. Pakkaamme numerolaput lähtövalmiiksi.

Onko reitti vaativa?

- Riippuu reitistä ja osallistujan lähtökunnosta. Juoksu- ja kävelyreitti kulkee paljon tasaisia maastoja pitkin ja reitin varrella myös joitakin loivia mäkiä. Suurin osa reitistä kulkee joko lammen tai järven rantaa pitkin. Meidän kuopiolaisten mielestä nämä ovat normaaleja lenkkimaastoja.. Eli ottapa nyt selvää meistä savolaisista.. :)

Onko tapahtumaan osallistumiseen ikärajaa?

- Ei virallisesti. Olemme käyneet keskusteluja vuosien varrella nuorten juoksijoiden osallistumisesta tapahtumaan. Suosittelemme nuorille osallistujillemme Kymppiä, jossa myös sarjat T/P 15 ja 17. Lapsille on maksunton minimarathon (6-10v sarjat), tästä lisätiedot elokuussa.

Mistä voin tarkastaa, onko nimeni ilmoittautuneiden listalla?

- Lista löytyy ilmoittautuminen-välilehdeltä.

Saanko ottaa oman juomapullon mukaan?

-  Kyllä saat. Järjestäjien puolesta on juomapisteet juoksu- ja kävelymatkoilla n. 3 km välein. Tarjolla on Squeezy-urheilujuomaa ja vettä sekä suolakurkkuja ja rusinoita.

- Juoksusarjoihin osallistuvat kilpailijat voivat toimittaa myös omia juomia juomapisteille. Pullojen kylkeen tulee kirjoittaa oma nimi ja huoltopiste (km-merkintä), jolle juoma halutaan toimittaa. Pullot toimitetaan info-pisteeseen joko pe 31.8. (klo 14-19) tai la 1.9. (klo 8.00-9.30)

Miten tiheästi kilometrit on merkattu reitillä?

- Puolimaratonilla, maratonilla ja kympillä jokainen kilometri on merkitty.

Voiko kävelysarjoissa kävellä sauvakävelysauvojen tai lastenrattaiden kanssa?

- Kyllä voi.

Onko mahdollista ilmoittautua vielä paikan päällä?

- Kyllä on, viimeistään tunti ennen lähtöä.

Onko maratonilla aikarajaa?

- Maratonilla on kuuden tunnin aikaraja, rata sulketuu klo 17 jolloin kaikkien matkojen osallistujien oltava maalissa.