Majoitus

Scandic Kuopio sijaitsee Kallaveden rannalla, Matkustajasataman ja Väinölänniemen ulkoilualueen välissä. Hotellin kaikki 137 huonetta uudistettiin kokonaan keväällä 2014. Viihtyisässä ja harmonisessa huoneessa heräät rentoutuneena uuteen päivään!
Lisämukavuutta oleskeluun luo huonekohtainen, viilentävä ilmastointi.

Kun haluat hemmotella itseäsi, voit nauttia hotellin sauna- ja uima-allasalueesta tai harrastaa liikuntaa kuntohuoneessamme. Hotellilta lähtee upeat ulkoilureitit ja meiltä voit lainata polkupyöriä, kävelysauvoja ja talvisaikaan myös perinteisiä potkukelkkoja.

Huoneista on näkymät Kallavedelle, puistoon tai kaupungin suuntaan. Kävelyetäisyydellä hotellista sijaitsevat mm. Kuopion musiikkikeskus, museoita ja gallerioita, kauppatori, kauppahalli ja satama.

Ravintolamme menulta löydät sekä suomalaisia että kansainvälisiä makuelämyksiä. Kesäisin voit rentoutua Kallaveden rannalle avautuvalla terassillamme.

Scandic Kuopio

Satamakatu 1, 70100 Kuopio
kuopio@scandichotels.com
Tel: +358 17 195 111

Standard
1hh: 89 € / vrk
2hh: 99 € / vrk

Superior järvinäköalalla
1hh: 99 € / vrk
2hh: 109 € / vrk

Lisävuode 20 €/vrk, alle 13-vuotialle maksutta.

Huonehintaan sisältyy majoituksen lisäksi runsas aamiainen sekä saunan, uima-altaan, kuntohuoneen ja wifin käyttö. Varaukset viimeistään 12.8.2017 mennessä.

Varaus maksetaan hotellissa ja sitä voi muuttaa tai peruttaa saapumispäivään klo 18:aan saakka. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita on rajoitettu määrä ja ne koskevat yksittäisiä varauksia.

Pyydä tarjous ryhmävaraukseen erikseen myyntipalvelustamme.

Tutustu ja varaa netissä www.scandichotels.fi varaustunnuksella: BMAR020917 tai myyntipalvelustamme kuopio@scandichotels.com  p. 017 195 111

Ajankohta: 1.-3.9.2017

 

 

Matkailijoiden vinkit Kuopion hotellitarjonnasta tarjoaa: