Aloita hyvinvointimatkasi kohti Kuopio Maratonia

4.1.2018


Kuopio Maraton, Kuopion Reipas ja Takomotraining järjestävät vuonna 2018 yrityksille suunnatun hyvinvointivalmennuksen ”Minun matkani kohti Kuopio Maratonia.” Valmennuksessa on yhdistetty Kuopion Reippaan ammattitaitoinen valmennus ja Takomotrainingin hyvinvointiosaaminen.

Valmennuksen pääosassa olet sinä ja sinun hyvinvointisi ja se pitää sisällään jokaisen osallistujan henkilökohtaisen valmennuksen kaikilla osa-alueilla.

Valmennukseen sisältyy myös viikoittaiset, monipuolisia harjoituksia sisältävät, yhteistreenit eri tasoryhmille, kuukausittaiset hyvinvointi workshopit ja henkilökohtainen valmentaja. Matkan päämääränä on osallistuminen Kuopio Maraton -tapahtumaan 1.9.2018 valitsemallesi matkalle.

Valmennuksen hinta on 50 €/kk. Valmennuksen voi maksaa osittain tai kokonaan työnantaja tai työntekijä. Meille käy maksuna myös kaikki yleisimmät liikuntasetelit.

Valmennus starttaa viikolla 2 ja yhteistreenien päivät, aikataulu ja paikka ilmoitetaan myöhemmin. Ilmoittautuessa on mahdollista esittää myös toiveita treenien ajankohdasta.

Ilmoittautuminen 5.1 mennessä.

Aloita sinun ja mahdollisesti koko työyhteisösi matka kohti Kuopio Maratonia ottamalla yhteyttä Tarjaan

Tarja Sinkko
tarja@takomotraining.com
044 341 8910

Liitteet